سازمان تأمین اجتماعی در رویکرد درهای باز خود، بهدنبال استفاده از توانایی زیستبوم نوآوری کشور و شرکتهای فعال در این حوزه برای جذب راهکارها و خدمات خلاقانه در مسائل پیچیده خود است.
برای اولین گام، شما این فرصت را در 26مین نمایشگاه الکامپ خواهید داشت تا بهطور مستقیم، خدمات خود را برای معاونان ارشد این سازمان در حوزه مربوطه ارائه دهید (پیچ استارتآپ).
ارائه استارتآپی (startup pitch) یا ارائه سرمایهگذاری/ خرید خدمت، فرصتی است تا در چند دقیقه به بیان تواناییها، خصوصیات برجسته و چشمانداز کسبوکار خود برای پاسخگویی به نیازهای بازار بپردازید و تأمینکنندگان سرمایه در فناوری را متقاعد کنید تا مشتری کسبوکار شما شوند.
در نمایشگاه 26مین نمایشگاه الکامپ، خدمات یا راهکارهای خودت رو بیواسطه به مدیران ارشد شرکتهای بزرگ عرضه کن….
با یه ارائه خوب، میتونی شرکتهای بزرگ رو مشتری خدمات خودتت کنی؛ ما به این میگیم حمایت مبتنی بر ارائه خدمت.
نیازها و چالشهای واقعی در سازمان تأمین اجتماعی
خدمات هوشمند و راهکارهای عملیاتی استارتاپها/ شرکتها
تأمین هوشمند، پلی ارتباطی بین استارتآپ/ شرکت شما و نیازهای واقعی سازمانی است.
سازمان تأمین اجتماعی، بهعنوان بزرگترین نهاد اجتماعی کشور، در تلاش است تا با حمایت و استفاده از ظرفیت و خدمات زیستبوم نوآوری ایران بتواند نیازهای مرتبط خود با این حوزه را برطرف سازد.
خدمات شما باید متناسب با نیاز سازمان تأمین اجتماعی یا شرکتهای تابعه آن باشد.
اولین گام در این مسیر، بررسی دقیق مسائل ارائهشده است.
در این مرحله، متناسب با خدمات و راهکارهای شرکتی خود، باید مسئلهای را انتخاب کنید.
شما میتوانید با مراجعه به فرم درخواست در همین سایت، درخواست خود را ثبت کنید.
هیئت بررسی، اطلاعات و خدمات استارتآپ/ شرکت شما را بررسی کرده و در صورت تأیید برای ارائه با شما تماس گرفته خواهد شد.
پس از هماهنگی زمان ارائه، شما ین فرصت را خواهید داشت که در 26مین جشنواره الکامپ (4 الی 7 تیرماه) خدمات خود را که احساس میکنید مناسب با نیازهای سازمان تأمین اجتماعی یا شرکتهای تابعه آن است ارائه دهید.
در صورت تأیید و رضایت کارشناسان و مدیران حاضر در جلسه پیچینگ، تفاهمنامه همکاری با استارتآپ یا شرکت شما بسته خواهد شد.
خدمات بهداشت و درمان نه تنها باید با بالاترین استانداردهای کیفیت و ایمنی، بلکه مقرون به صرفه، راحت و انعطاف پذیر باشد، در این راستا بایستی فن آوری ها و شیوه های مهم شناسایی شده تا بتواند چالش های عمده ای که امروزه بیمارستان ها با آن مواجه هستند را پاسخگو باشد و پایه و اساس یک بیمارستان هوشمند را در آینده فراهم سازد.
بیمارستان هوشمند‘Smart Hospitals’ یا ‘Intelligent Hospitals’ استفاده از سامانه های هوشمند گوناگون الکترونیکی، کنترلی، مخابراتی و نرم افزاری به بهترین نحو ممکن و در کمترین زمان ارتباط موثری بین بخش های بیمارستان، پرسنل با بیماران و نیز مدیریت سیستم برقرار گردد و ارتباطات و تعاملات فیمابین شکل گیرد. اقدامات اجرایی پروژه « بیمارستان هوشمند »، به شرح ذیل میباشد:
ارائه خدمات بالینی از راه دور که از طریق ارتباط دو طرفه بلادرنگ بصورت ویدیویی یا تلفنی بین بیمار و ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی با استفاده از طریق رایانه یا برنامه های تلفن همراه هوشمند صورت میپذیرد. سلامت از راه دور را میتوان به چهار دسته اصلی طبقه بندی کرد که در برخی موارد همپوشانی دارند.
اینترنت اشیاء پزشکی (IoMT) مجموعه ای از دستگاه ها و برنامه های پزشکی است که از طریق شبکه های رایانه ای آنلاین به سیستم های فناوری اطلاعات مراقبت های بهداشتی متصل میشوند. دستگاه های پزشکی مجهز به Wi-Fi ارتباط ماشین به ماشین را که اساس IoMT است، امکان پذیر میکند.ن نمونه هایی از IoMT شامل موارد زیر است:
دستگاههای IoMT به پلتفرمهای ابری متصل میشوند، جایی که دادههای گرفته شده ذخیره و تجزیه و تحلیل میشوند. IoMT همچنین به عنوان اینترنت اشیا مراقبت بهداشتی (IoT) شناخته میشود.
در گردش کار داروخانه سنتی، که شامل فعالیت هایی مانند توزیع دارو، ارائه مشاوره دارویی به بیماران و پاسخگویی به مشاوره های اطلاعات دارویی میباشد استفاده از راه حل های فن آوری، ظرفیت بهره وری داروساز را بسیار افزایش میدهد. داروخانه خانواده یا Family Pharmacy، یک داروخانه پیشرو در سراسر دنیا که بصورت تخصصی و با هدف ارایه برنامه مدیریت دارو درمان، مشاوره داروساز به بیماران مطرح شده است.
این سیستم جهت مکانیزاسیون امور مربوط به کنترل کیفی داخلی آزمایشگاهها بوده که در این سیستم کنترل کیفی دستگاه ها، محلولها، کیتها، ابزار پایه و معرفهای آزمایشگاه در راستای ارزیابی صحت، دقت، حساسیت، پایداری و خطی بودن داده ها و سایر موارد انجام میشود. همچنین جهت تکمیل فرآیند کنترل، امکانات دیگری از قبیل تعریف شناسنامه دستگاه ها و معرف ها، تعریف چک لیستهای سرویس ارزیابی و تعمیر و نگهداری دستگاه ها نیز میباشد. کنترل کیفی آزمایشگاه ابزاری است برای تضمین کیفیت و شناسایی خطاهای سیستم و مطالعه خطاهایی که بر عملکرد آزمایشگاه تاثیر دارند تا بتوان با کاهش این خطاها و انجام اقدامات اصلاحی، بهینه سازی فرآیندهای کاری و حصول اطمینان به جوابهای گزارش شده حاصل شود.
با توجه به ضرورت شناسایی کلیه مناطق جغرافیایی کل کشور به تفکیک استان، شهر و شعبه (تامین اجتماعی) در راستای بهره مندی در شناسایی کارگاه ها، محدوده عملکردی شعب و … با امکان جستجوی نقطه به نقطه مورد نیاز میباشد.
با توجه به ضرورت تعیین محدوده جغرافیایی سازمان تامین به تفکیک استان، شهر و شعبه (تامین اجتماعی)، امکان جستجوی نقطه به نقطه و …، این سازمان نیازمند نرمافزاری جهت اجرای فرآیندهای شناسایی کارگاهها، انتخاب محل دریافت خدمت مرتبط با محدوده عملکردی شعب و … و همچنین ارایه خدمات مطلوب به ذینفعان سازمان میباشد.
در راستای اجرای دولت الکترونیک و همچنین هوشمندسازی خدمات قابل ارایه به ذینفعان، این سازمان در نظر دارد نسبت به هوشمندسازی فرآیندها اقدام نماید.
تشکیل پرونده کارگاهی هوشمند
ایجاد امکان تشکیل پرونده کارگاهی به صورت غیرحضوری و برخط توسط کارفرما از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان و تعریف کارگاه جدید
محاسبه پرونده هوشمند
استفاده از اطلاعات بازرسی الکترونیک کارگاهها و لیست هوشمند در راستای محاسبه صورتحسابهای بدهی کارگاه جهت دریافت به هنگام مطالبات و اعلان برخط به کارفرما
محاسبه پیمان
صدور مفاصاحساب به پیمانکاران و واگذارندگان کار در قراردادهای پیمان به صورت برخط با کاهش مکاتبات و فرآیندهای دستی و همچنین شفاف سازی عملیات اجرایی
تعیین ضریب هوشمند پیمان قبل از انعقاد قرارداد
در راستای هوشمندسازی ضرایب مرتبط به پیمانها و جلوگیری از تخلفات اداری و اعمال سلایق شخصی، دستاوردهای ذیل مورد نظر میباشد
ایجاد امکان ثبت درخواست غیرحضوری گواهی ماده 37 قانون تامین اجتماعی از سوی دفاتر رسمی ثبت اسناد و املاک در زمان نقل و انتقال قطعی – شرطی – رهنی – صلح حقوق یا اجاره املاک تجاری به منظور دریافت مطالبات در قالب مفاصاحساب ماده 37 و همچنین کاهش زمان در وصول مطالبات سازمان.
انتقال کسور سوابق حق بیمه از سازمان به سایر صندوق ها
امکان ثبت درخواست غیرحضوری از سوی صندوق بازنشستگی درخواست کننده در خصوص انتقال سوابق متقاضی در زمان اشتغال فرد و انتقال سوابق به صورت برخط
انتقال کسور سوابق حق بیمه از سایر صندوقها به سازمان تامین اجتماعی
امکان ثبت درخواست از سوی متقاضی در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی و محاسبه دستمزد انتقالی به صورت مکانیزه و همچنین ایجاد سابقه در پایگاه اطلاعات بیمه شدگان پس از وصول حق بیمه
بازرسی الکترونیک هوشمند
با توجه به وجود بازرسیهای متنوع در سازمان در گروههای مختلف شامل بازرسی فنی بیمه شده، بازرسی کارگاههای کشفی، بازرسی بیمه شدگان کارگران ساختمانی، بازرسی کفالت و … مستلزم ایجاد نرمافزار یکپارچه ثبت، رسیدگی و ارسال به سامانههای مرتبط سازمان میباشد.
حسابرسی دفاتر قانونی
در راستای اجرای حسابرسی از دفاتر قانونی ضروریست فرآیند مکانیزه جهت برقراری ارتباط فیمابین سازمان و موسسه حسابرسی به منظور انجام فرآیند حسابرسی و تبادل اطلاعات دو سویه و همچنین کاهش زمان ارسال اطلاعات مورد نظر این سازمان میباشد.
سامانه تعریف دسترسیهای کاربری
با توجه به وجود نقش های کاربری متنوع در سطوح مختلف سازمان اعم از ستاد، اداره کل، شعبه و کارگزاری، ضرورت ایجاد سامانهای جهت کنترل دسترسیها با قابلیت ارتباط با احکام سازمانی مرتبط و امکان تغییرات مرتبط براساس احکام صادره به صورت هوشمند.
فناوریهای پوشیدنی توانایی شناسایی و جمعآوری، تجزیه و تحلیل و انتقال اطلاعات را دارند .این پوشیدنیها امکان ردیابی پرسنل از طریق شناسایی از طریق فرکانس رادیویی (RFID) و مشاهده بیدرنگ همه کارکنان را فراهم کرده و اطلاعاتی را در مورد علائم حیاتی بدن یا هر نوع اطلاعات محیطی دیگر را بلافاصله در اختیار کاربر قرار میدهد. همچنین این تجهیزات میتوانند مشکلات ایمنی و حوادث را با محدود کردن دسترسی به مناطق بالقوه خطرناک در معدن به حداقل برسانند.
سامانههای موقعیتیابی و ناوبری ماهوارهای موقعیتیاب جهانی (GPS) اخیراً توسط برخی شرکتهای معدنی بر روی متههای چال انفجار و بیلهای کابل برق در معادن روباز خود توسعه و پیادهسازی شده است. این سیستمهای GPS تصاویر دقیق و سهبعدی از محل مته یا مسیرهای بیل را از طریق نمایشگر نقشه متحرک (MMD) در اختیار کاربر قرار میدهند. این فناوری به اپراتور اجازه میدهد تا مته را به دقت از سوراخی به سوراخ دیگر هدایت کند، درجه بیل مورد نظر خود را حفظ کند یا موقعیت سطح را از یک مکان راه دور حفظ کند. یکی از نمونههای استفاده از سیستمهای GPS در معادن روباز توسط AQUILA Mining Systems Ltd ارائه شده که GPS را در معادن زغالسنگ و سنگ آهن روباز کانادایی خود وارد کرده است.
فناوری دوقلوی دیجیتال به شرکتهای معدنی اجازه میدهد تا ابتکارات و نوآوریهای مختلف را بدون خطر برای عملیات آزمایش کند. بهعنوان مثال، یک مدل شبیهسازیشده میتواند تغییرات مهم فرآیندهای مربوط به انبار یا حتی تاسیسات معدنی را آزمایش کند. برخی از مزایای این فناوری در صنعت فرآوری مواد معدنی عبارتند از:
به عنوان ابزار تصمیمگیری-تحلیلی برای جلوگیری از هزینههای غیرضروری استفاده میشود؛
تنگناها را در فرآیند مشخص میکند؛
بر راندمان سنگزنی، استفاده از مواد مصرفی، جریان ورودی و خروجی نیز تمرکز دارد.
در فاز اجرایی معدنی، پهپادها مزایای بسیاری دارند. امروزه یکی از بیشترین کاربردهای پهپادها در معدنکاری حجمسنجی دپوها است. مزیت این روش جدید علاوه بر دقت بالاتر بهخصوص در دپوهای در برهم ریخته و نامنظم، مراقبت از سلامت پرسنل زمینی و جلوگیری از خطرات ناشی از تماس افراد با دپوهای باطله بهخصوص دپوهای آلاینده در کارخانه فراوری است. در بحث ایمنی محیط کار، با استفاده از پهپادها میتوان نیروی انسانی را از محلهای خطرناک دور کرد. میتوان تشخیص داد چه نقاطی از معدنکاری دارای ریسک بالا بوده یا چه مکانهایی برای حضور معدنکاران ایمن است. یکی دیگر از کاربردهای پهبادها دورسنجی بوده که در اکتشافات پهپادی توسعه مناسبی یافته است. سنجندههایی مانند مادون قرمز، دوربینهای هایپر/مولتی اسپکترال و لیدار فراتر از دیتاهای ماهوارهای برای شناسایی رخنمونهای مواد معدنی بسیار کابردی هستند.
ماشینهای خودران مجهز به حسگر، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بوده که باعث افزایش سهولت و دقت معدنکاری بدون دخالت انسان میشوند. معدنکاری به عنوان یکی از شغلهای پرخطر برای انسان از سالها پیش، نیاز مبرم به استفاده از ماشینهای خودران را احساس میکرد که در سالهای اخیر دانش کافی برای بهرهمندی از آن به دست آمده است. مزایای استفاده کامیونهای استخراج معدن و سیستمهای حملونقل خودران و هوشمند عبارتند از:
1) کارکرد 24 ساعته، 2) اعتماد به سلامت عملیات انجام شده، 3) کاهش خطاهای انسانی، 4) افزایش 20% بهرهوری، 5) جلوگیری از حضور نیروی کار در مناطق خطرناک و 6) بهبود مصرف سوخت تا 4% به همراه کاهش زمان بیکاری از 25 تا 50 درصد.
کلانداده، داراییهای اطلاعاتی یک مجموعه یا سازمان است که حجمی بالا دارند، با سرعت زیاد تولید میشوند، تنوع گسترده دارند و نیازمند شیوههای پردازش نوآورانه با هزینه مناسب هستند تا بتوان از آن برای اتوماسیون فرایندها، تصمیمگیری و بهبود شهود و بینش در سازمان بهره گرفت. امروزه در کنار کاربردهای سلامت و بانکداری، مدیریت شهری و دیگر کاربردها، کلانداده در عرصه معدنکاری نظیر شاخه اکتشاف و ارزیابی ذخایر معدنی نیز ورود سازندهای داشته است. چرا که ذخایر معدنی از جمله سرمایههای طبیعی هر کشور محسوب میشود و شناسایی و اکتشاف صحیح منابع معدنی، باعث پیشگیری از هدررفتن منابع مالی و انسانی میشود.
استفاده از روشهای مختلف هوش مصنوعی مانند کلانداده، یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق برای ارزیابی و تحلیل اطلاعات بدست آمده در حین اکتشاف ذخایر معدنی، تاثیر بسزایی در کاهش عدم قطعیت و ریسکهای همراه با عملیات اکتشاف دارد. شایان ذکر است که معدنکاران پا را فراتر از اکتشاف گذاشته و در برنامهریزی تولید، استخراج، حفاری و انفجار و فرآوری از کلاندادهها و یادگیری ماشین نیز استفاده میکنند.
هوش عملیاتی (OI) کلید ایجاد دوقلوهای دیجیتالی از معادن است .OI زمانی استفاده میشود که اپراتورها بخواهند بخشهایی از عملیات خود را دیجیتالی کرده تا بینشهای آنی را جمعآوری و تصمیمگیری مبتنی بر داده را در سازمان خود آغاز کنند. در معادن، این موضوع به دیجیتالی کردن داراییهای پویا مانند کارگران، وسایل نقلیه و داراییهای حیاتی (شیبها، سدها و…) برای تجسم رفتار آنها، جمعآوری این اطلاعات و ایجاد توصیههایی از طریق نرمافزار OI که بر اساس بینشهای تاریخی و زمان واقعی بوده، تبدیل میشود. این راهحلها از اقدامات گذشته از طریق هوش مصنوعی (به طور خاص، یادگیری ماشین) درس گرفته و بنابراین میتوانند فرآیندهای تصمیمگیری خود را بهبود بخشند. اگر بخشهایی از عملیات، سطح مشخصی از ناهنجاری را نشان دهد، یک راهحل OI باید بتواند هشدارها را راهاندازی کرده و همچنین باید به اپراتورها برای هماهنگ کردن اقدامات برای افزایش بهرهوری کمک کند. به عنوان مثال، OI میتواند نظارت در زمان واقعی همه داراییهای مختلف معدن را برای اطمینان از کارایی و ایمنی تسهیل کرده یا به تیمها کمک کند تا اثربخشی روشهای ارتباطی خود مانند برنامههای تلفن همراه و دستگاههای دستی را به منظور افزایش بهرهوری بهبود بخشد. راهحلهای OI میتوانند دادهها را از هر منبع داده دریافت و تکههای اطلاعات را به بینشهای جهانی و عملی تبدیل کنند.